Cecilia Primo

Cecilia Primo

 

Doe maar (weer) mee, want samen muziek maken is veel leuker!

 

Wij zijn Cecilia Primo, het opleidingsorkest voor jeugd én volwassenen van Koninklijke Harmonie St. Cecilia Gilze. Wij willen graag onze liefde voor het maken van muziek uitdragen door leuke workshops te organiseren op o.a. scholen in samenwerking met Cultuurplaats en alle muziekverenigingen binnen de ABG. Onze commissie Jeugd & Opleiding werkt er aan om eigen workshops te gaan organiseren voor het seizoen 2024/2025 voor jong en oud zowel in Gilze als in Riel. Zo kan je kennis maken met diverse instrumenten die er binnen het orkest te bespelen zijn. 

 

Als de groep groot genoeg is willen we gaan starten met samen muziek maken onder aanvoering van de muzikale Primoleider.

 

Cecilia Primo komt op maandagavond samen van 19.00 uur-19-45 uur afwisselend in de Schakel te Gilze en in de Leijbron te Riel. Dit is terug te vinden in onze agenda. Naast onze eigen muziekgroep doet Cecilia Primo ook mee met projecten zoals die vanuit de ABG-gemeenten: eens in de twee jaar vormen de (jeugd)muzikanten uit de opleidingsorkesten van alle Harmonie- & Fanfareorkesten binnen de ABG gemeenten één groot orkest met uitdagende repetities, toewerkend naar een bijzonder concert.

 

Maar dit is natuurlijk niet het enige wat we bij Primo doen. Wat dachten jullie van het verzorgen van een aantal optredens per jaar, het geven van een concert, al dan niet samen met het groot orkest? Ook hebben wij een jaarlijks uitje wat niets met muziek te maken heeft, gewoon voor de gezelligheid.

Heb je je keuze al gemaakt een muziekinstrument te gaan bespelen of wil je het weer oppakken en lijkt het je leuk om dit samen te doen, dan zijn we op zoek naar jou!. 

 

De kosten voor de muzieklessen zijn best hoog, dat weten we. Maar als je je aanmeldt als lid van Cecilia Primo kan Kon. Harmonie St. Cecilia een mooie kortingsregeling aanbieden van 50% op de lesgelden voor leerlingen/muzikanten die lid zijn van Primo of Primo op enige wijze ondersteunen.

Nog een voordeel als lid van Primo is dat wij je kunnen koppelen aan een muziekdocent.

 

Wil je liever eerst een keer contact hebben met iemand van het Primobestuur, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan contact op met Claudia Aarts (voor Gilze) of Sabine Gabriël (voor Riel) via cecilia-primo@sint-cecilia.nl. Volg ons ook op Facebookpagina en Instagram als je op de hoogte wil blijven van wat we allemaal doen:

https://www.facebook.com/sintceciliagilze/?locale=nl_NL

https://www.instagram.com/harmonie_sint_cecilia_gilze/

 

 

Sowieso kan je een mail met al je vragen sturen naar cecilia-primo@sint-cecilia.nl.

 

Hopelijk tot snel en geniet van de muziek om je heen!

 

Met vriendelijke groeten,

Commissie Jeugd & Opleiding

19/
08

Repeteren in Gilze

Locatie: De Schakel
Tijd: 20.00

15/
09

Kermisconcert

Locatie: Dorpsplein, Riel
Tijd: 12.00

06/
10

Kermisconcert

Locatie: Steenakkerplein, Gilze
Tijd: 13.30

26/
10

Dorpenconcours

Locatie: Alphen
Tijd: 15.30

23/
11

Spaanse avond

Locatie: De Schakel
Tijd: 20.00

30/
11

Teerfeest

Locatie: De Hof, Gilze
Tijd: n.n.b.

11/
01

Nieuwjaarsconcert

Locatie: De Leybron, Riel
Tijd: 20.00

03/
02

Geen repetitie (ivm sauwelactiviteiten)

Locatie:

29/
03

Gouden Paren / Donateurs concert

Locatie: De Schakel, Gilze
Tijd: 20.00

23/
06

Repeteren in Gilze

Locatie: Bovenzaal De Schakel
Tijd: 20.00

22/
11

Najaarsconcert

Locatie: De Schakel, Gilze
Tijd: 20.00